INGREDIENTS:
Les mesures són les següents:
- 2 gots d'ametlles
- 2 gots de sucre
- 2 gots d'aigua
PREPARACIÓ:
De mica en mica s'anirà fent un caramel, continuarem remenant i al cap de poc veurem que aquell caramel es va assecant i es converteix en una pols blanca que queda separada de les ametlles, això pot durar una bona estona, a continuació ho tornarem al foc i sense parar de remenar veurem com aquella pols es converteix en caramel que envolta les ametlles i li dona brillantor. Ens ha de quedar les ametlles cobertes en part per pols blanca i en part per caramel brillant.Aquest pas de retirar del foc i tornar-ho a posar ho podem fer unes 3 vegades. Ho retirarem del foc i ho abocarem al marbre on li hem escampat oli. Amb dues culleres de fusta anirem movent i separant les ametlles ja que de no se aixi ens quedarien totes engantxades.
Ara només queda tastar-les, molt bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada